Ajankohtaista

Elämysravintola Napapiirillä Rovaniemellä kaikille aisteille jo vuodesta 2002

Santamus ravintola on täynnä yllätyksiä! Mitä uutta Santamuksessa on tarjolla juuri nyt, mitä on ruokalistalla? Täältä löydät päivitetyn Santamus tarjonnan!

Santamus Restaurant Gold Panning Kullanhuuhdonta Rovaniemi Lapland Finland

Santamuksen pikkujoulut nyt varattavissa

Pikkujoulut alkavat 11.11.2022. Katso tarkemmat tiedot tapahtuman sivulta ja varmista paikkasi sesongin kultaisimpiin pikkujouluihin!

Santamuksen Joulunavaus Brunssi

Santamuksen Jouluinen brunssi tarjoillaan Rovaniemen Joulunavauspäivänä lauantaina 19.11.2022 Joulupukin Pajakylässä. Olemme päivittäneet brunssi -menumme Jouluiseksi ja tarjoamme brunssin Rovaniemen Joulunavauksen kunniaksi hintaan 29€ /aikuinen ja 14€ /lapsi.

Santamus ravintolan jouluiset lounaat Rovaniemi Lapland Finland Christmas lunches

Santamuksen Jouluinen Lounasbuffet

 Joulunajan herkullisin lounaspaikka löytyy Joulupukin Pajakylästä, Santamuksesta. Tarjoamme ylpeästi upean valikoiman gluteenittomia ja vegaanisia herkkuja.

 

Dinner Santamus restaurant Rovaniemi Lapland Finland

Illallinen ja kullanhuuhdontaa Santamuksessa

Illallinen saatavilla tiistaisin ja lauantaisin 13.12.2022 – 11.3.2023 klo 19:00 – 22:00.

Hippu

Santamuksen kesäravintola

Napapiirin Santamuksessa kesäravintola Hippu avaa taas ovensa ensi kesänä. Lounasta valmistetaan avotulella santamuksen vehreällä sisäpihalla päivittäin.

Tarjolla mm. avotulella loimutettua lohta ja poroa! Menu vaihtelee kesäkauden parhaiden raaka-aineiden mukaisesti. Ole yhteydessä meihin ryhmävarauksista.

Lämpimästi tervetuloa viettämään kesäpäiviä Hippuun!

Santamus ravintola pikkujoulut Rovaniemellä yrityksille ja ryhmille

Pssst… Varaamalla Santamuksen yksityiskäyttöön yrityksellesi tai ryhmälle, räätälöimme sinulle unohtumattoman tapahtuman!

Santamus palvelee ylpeänä elämäsi tärkeissä hetkissä ja kokoontumisissa. Santamus auttaa järjestämään ikimuistoisen perhejuhlan, häät ja yksityistilaisuudet. Santamus tarjoaa myös rauhallisen ilmapiirin tärkeisiin kokouksiin sekä yritystilaisuuksiin, Joulupukin Pajakylässä Rovaniemellä.