Santamus ravintolan jouluiset lounaat Rovaniemi Lapland Finland Christmas lunchesSantamus ravintolan jouluiset lounaat Rovaniemi Lapland Finland Christmas lunches

Santamuksen Jouluiset lounaat

Santamuksen herkulliset Jouluiset lounaat tunnelmallisessa ympäristössä vievät elämykselliselle Joulunajan makumatkalle!

Santamuksen herkulliset Jouluiset lounaat tunnelmallisessa ympäristössä vievät elämykselliselle Joulunajan makumatkalle, josta nauttivat niin työ- tai kaveriporukat, lapset kuin aikuisetkin. Joulunajan herkullisin lounaspaikka löytyy Joulupukin Pajakylästä, Santamuksesta. Tarjoamme ylpeästi upean valikoiman gluteenittomia ja vegaanisia herkkuja.

Joulun maistuvimmat hetket koetaan paikallisten rakastamassa Santamuksessa:

Santamus ravintolan jouluiset lounaat Rovaniemi Lapland Finland Christmas lunches

Kattaus päivittäin klo 12.00 – 15.00 (1,5 h lounasaika)

1. 12.2022 – 6.1.2023 myös jouluaattona ja uutena vuotena! Lounaat Santamuksessa jatkuvat 12.3.2023 saakka päivittäin klo 12-15, vain menu muuttuu!

Hinta 29 €/aikuinen, 14 € /lapsi 2 – 12v (1,5 h lounasaika)
Varaukset: [email protected]
Puh. 040-8453774

 

Menu

Nauti kolmen ruokalajin buffetlounas, jossa on laaja valikoima herkullisia lappilaisvaikutteisia ruokia. Voit aloittaa alkupalabuffetilla, joka on täynnä erilaisia ​​salaatteja ja kylmiä herkkuja.

Pääruoaksi tarjolla vaihtuvia liha-, kala- sekä kasvisvaihtoehtoja.

Unohtumattoman lounaan päätteeksi kutsumme sinut ihastuttavan jälkiruokavalikoiman äärelle, joka on täynnä erilaisia ​​makeita ja suolaisia ​​herkkuja. Nauti kahvia tai teetä joulumusiikin soidessa, aivan Joulupukin Pajakylän sydämessä.

***

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Pyydämme ymmärrystä kiireisimmän sesongin aikaan, emme voi säilyttää pöytävarausta 20 minuuttia pidempään. Mikäli myöhästyt pöytävarauksestasi 20 minuuttia, joudumme vapauttamaan pöydän odottaville asiakkaille.

Varataanko teille pöytä?
[email protected]
Puh. 040-8453774